ХҮНСНИЙ БҮТЭЭГДЭХҮҮН ҮЙЛДВЭРЛЭГЧДЭД СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА.
Усны тоолуурын ээлжит шалгалт, баталгаажуулалт хийгдэж байна.
БАТАЛГААЖУУЛАЛТЫН ШИНЖЭЭЧИЙН СУРГАЛТАНД 21 АЙМГИЙН МЭРГЭЖИЛТНҮҮД ХАМРАГДАЖ БАЙНА
"MNS ISO 9001:2016 ЧАНАРЫН МЕНЕЖМЕНТИЙН ТОГТОЛЦОО, ШААРДЛАГА" стандартын сургалт зохион байгуулагдлаа.
ЕБС-ийн сурагчдад сургалт зохион байгуулав.
“ЭРЭГТЭЙ, ЭМЭГТЭЙ ХҮНИЙ ДУНДАЖ НАСЛАЛТЫН ЗӨРҮҮГ БАГАСГАХ ТАЛААР АВЧ ХЭРЭГЖҮҮЛЭХ АРГА ХЭМЖЭЭНИЙ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ”-Г ТАНИЛЦУУЛЛАА.
Дотоод сургалт зохион байгуулагдлаа.
Төрийн банкны Өвөрхангай салбарын хамт олонд "Стандартын цахим сангийн хэрэглээг нэмэгдүүлэх нь" сэдэвт сургалт, мэдээлэл хийлээ
Б.УУГАНБАЯР: Стандартыг бүх шатанд хэрэгжүүлэхийн тулд хууль эрхзүйн орчныг сайжруулах чиглэлээр бодлогын маш олон ажлыг хийж байна.
Орон нутгийн чанарын шилдгүүд тодорлоо
ЗӨВЛӨМЖ: Klebsiella бактер нь антибиотект тэсвэртэй гэдсэн дотор байдаг нийтлэг бактерийн нэг юм.
ЗӨВЛӨМЖ: АРИУТГАЛ ХАЛДВАРГҮЙТГЭЛИЙН БОДИС
ЗӨВЛӨМЖ: БИЧИЛ БИЕТНИЙ ЕРӨНХИЙ ТОО
ЗӨВЛӨМЖ: Гэрийн нөхцөлд жимс болон хүнсний ногооноос пестицидийн үлдэгдлийг хэрхэн арилгах вэ?
ЗӨВЛӨМЖ: Нитритийн хордлогын шинж тэмдэг бие сульдах, нойр хүрэх зэргээр хордлогын анхны шинж тэмдгүүд илэрнэ.
Зөвлөмж: Чийгийн хэмжээ, агууламжийг зохистой хянаж удирдах нь хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл мэндэд чухал үүрэгтэй.
Өвөрхангай аймаг | Стандарт, хэмжил зүйн хэлтэс. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан. 2024 он.